Liga 1

Piturca: "Iancule, esti un cioroi, un tigan borat" | Iancu: "Esti homosexual, un satanist!" (video)

Victor Piturca il ataca din nou pe Marian Iancu, ca un raspuns la amenintarile referitoare la excluderea oltenilor din cupele europene, in cazul in care vor ajunge acolo. Piti a promis ca nu il va ierta niciodata pe Iancu, despre care a spus ca este un tigan, in timp ce patronul banatenilor s-a intrebat daca rivalul sau este homosexual. Un dialog jignitor, ce pare a fi desprins din stenograme. Ce este trist este ca are loc benevol, la televizor.


Amenintarile cu excluderea din cupele europene si dorinta lui Marian Iancu de a purta o discutie fata in fata cu Victor Piturca i-au ridicat din nou pulsul managerului de la Craiova.

Piturca a pastrat tonul dur de luni si a promis ca o sa-l jigneasca la foc automat pe "tiganul de Iancu".

"Iancu mi-a jignit si munca si rezultate de la nationala. Iancu m-a facut agramat, ca nu stiu sa vorbesc, el a jignit oameni si eu nu stiu cine e el... Cine e Iancu, ce a facut el pentru fotbal si Timisoara? Daca nu era ajutat de autoritatile locale, el nu mai era patron la Timisoara.

Daca spune ca e o competitie intre mine si el, o sa-l jignesc de o sa moara tiganii de oftica, ca pe aia ii reprezinta! Esti vreun smardoi, smecher? Ce te crezi? Cum isi permite el sa vorbeasca de persoana mea?", a spus Piturca la gsptv.

Patronul Timisoarei a intervenit, astfel ca tonul dur al lui Piturca s-a transformat intr-un dialog:

Iancu: Il intreb daca e homosexual? Bai, spune daca esti homosexual!

Piturca: Cu garoi din astea, cu ciori care stau in fata si poarta legal 200 de kilograme de rahat in ei si mananca cate 25 de sendvisuri nu am ce discuta! Au ajuns tigani din astia sa faca emisiuni! E ultimul lucru care se putea intampla in fotbalul romanesc

Iancu: Bai, eu cred ca esti homosexual

Piturca: Garoiul asta sta deasupra stalpului, nu i-au trecut petele de pubertate! Vorbeste tiptil, tiganeste, se crede intelectual!

Iancu: M-am convins, esti homosexual!

Piturca: Cu tigani borati din astia, fotbalul romanesc se duce de lupta

Iancu: Sa stii ca e o virtute in Europa sa fii homosexual

Piturca: Garoiul asta umflat, de 300 de kilograme, a ajuns sa injure presedintele FRF, sa jigneasca presedinti de club, echipe cu ani de istorie in spate!

Iancu: Eu cred ca esti satanist. Esti cu Satana, esti cu Mefisto?

Piturca: Ai furat jucatorii lui National, ai falimentat clubul! Ai furat de la Otopeni! Magraonul asta se crede buricul pamantului, crede ca e Bulibasa din fotbal!

Iancu: Dar esti satanist?

Piturca: Comportamentul lui este de tigan, de garoi!

Iancu: Esti satanist, esti cu Satana?

Piturca: Da, recunosc, sunt satanist! Uita-te in oglinda sa vezi cum arati tu si cum arat eu, apoi sa vedem cine e Satana

Iancu: Da frumosule, da gingasule!

Pentru dialogul dur purtat cu Marian Iancu, Piturca risca sa fie suspendat de LPF si, cel mai probabil, va primi si o amenda drastica.

Onlinesport


Piturca: "Iancule, esti un cioroi, un tigan borat" | Iancu: "Esti homosexual, un satanist!" (video)